O tvrtki

O NAMA

Obnovljena tehnologija nije samo odgovor na globalni problem električnog otpada. Vrlo je racionalna i ekološka odluka pri kupnji prijenosnog računala, stolnog računala ili druge tehnološke opreme s vrhunskim omjerom cijene i performansi.


Green Tech surađuje s najpoznatijim markama poput HP, Lenovo, Dell i Fujitsu-Siemens. Mi smo stručnjaci za obnovu – svaki komad čistimo, testiramo i obnavljamo tako da bude na visokoj razini funkcionalnosti i estetike.

Ako tijekom obnove naiđemo na proizvod kojem je potreban popravak (najviše 5% proizvoda), on postaje refurbished ili, drugim riječima, obnovljena tehnologija. Nakon popravka proći će još zahtjevnija ispitivanja kako bismo osigurali stopostotnu funkcionalnost.


Jamstvo od 24 mjeseca minimalno je jamstveno razdoblje za većinu naših uređaja.


Paket naših proizvoda uvijek uključuje naponski kabel. Za svako računalo u paketu automatski imate miš i tipkovnicu. Monitori uključuju i VGA kabel.


Unatoč uvozu iz inozemstva, sva naša prijenosna računala imaju lokaliziranu tipkovnicu na hrvatskom jeziku. Operativni sustav je također na hrvatskom. Računalna tehnologija koju obnavljamo i prodajemo uglavnom dolazi iz korporativnog okruženja zemalja sjeverne i zapadne Europe


Proizvodi vrhunske kvalitete, posebno računala ili prijenosna računala, podvrgavaju se zahtjevnim testovima i temeljitim renoviranjima, dok jamčimo minimalno 24-mjesečno jamstvo. Nakon što nam proizvodi stignu, prvo provodimo dubinske testove otpornosti na stres. Zatim testiranu robu šaljemo na čišćenje i poliranje. Također određujemo vijek trajanja baterije i kategoriziramo ih. Ako baterija nema dovoljno kapaciteta, zamijenit ćemo je novom.


Detaljno i istinito komuniciramo o stanju svakog dijela obnovljene tehnologije pomoću klasa PREMIUM, STANDARD, EKONOMIJA i LIKVIDACIJA. Konačno pakiramo dobivene proizvode u stilski paket izrađen od materijala koji se mogu reciklirati. Njihova je cijena i do 40 – 60% niža od izvorne cijene proizvoda


Obnovljena računalna tehnologija 100% je funkcionalna tehnika koja se koristi, ali ne mora imati fizičke značajke upotrebe. Međutim, tijekom postupka obnove popravljaju se i takav se proizvod često ne razlikuje od novog.

1